Sør-samisk fagdag for helsetjenestene

Endelig arrangeres den første fagdagen for samisk helse på Helgeland. En unik mulighet til å lære mer om en rik kultur som mange av oss vet for lite om. Tittel Kursstart Varighet Påmelding KategoriStedFagansvarligLegg i kalender Tittel Sør-samisk fagdag for helsetjenestene Kursstart 26. oktober 2023 Varighet 6 timer Påmelding 10.10.2023 15:30 Helse og omsorg Fru Haugans Hotel, Mosjøen Les mer Meld meg på

26. oktober 2023 (Frist: 10.10)
Meld meg på

Helgelandssykehuset arrangerer i et samarbeid med RKKYH den første sørsamiske fagdagen for å bidra til økt forståelse mellom helsevesenet og den samiske pasienten.

Målgruppen er tverrfaglig helsepersonell i spesialisthelsetjenesten og kommunene på Helgeland.

Fagdagen er del av oppfølging av tiltaksplan for spesialisthelsetjenesten til den samiske befolkningen 2022 - 2026 og vil styrke helsepersonell i kommuner og spesialisthelsetjeneste til å møte den samiske befolkning, på en best mulig måte.

«På fagdagen får du kunnskap om mye du kanskje ikke visste at du trenger å vite noe om i møtet med den samiske pasienten/pårørende»   Dette sier Sara Åhren som er samisk koordinator for Helgelandssykehuset og faglig ansvarlig for dagen.

Endelig program publiseres uke 36.
Hold av datoen og meld deg på så snart som mulig. De som melder seg på tidlig har førsterett til deltagelse.

Ved spørsmål kontakt Sara.Katarina.Ahren@Helgelandssykehuset.no

Praktisk informasjon

Arrangementet gjennomføres 26. oktober på Fru Haugans hotell i Mosjøen.
Påmeldingen er bindende. Fagdagen er gratis og det severes kaffe, te og lunsj. Ved forfall uten gyldig grunn faktureres den enkelte for 650 kroner.
Bruk notatfeltet i påmeldingslenken til å opplyse om allergier eller andre hensyn som bør tas.
Påmeldingsfrist 10. oktober 2023.
Hold av datoen og meld deg på så snart som mulig. De som melder seg på tidlig har førsterett til deltagelse.

Kursplan

Kursstart 26. oktober 2023 Dag 1 09:00-15:00 (torsdag 26.10) Varighet 6 timer Ansvarlig Studiesenter RKK Ytre Helgeland Bindende påmelding Ja Påmelding 10.10.2023 15:30 Kategori Helse og omsorg Sted Fru Haugans Hotel, Mosjøen Fagansvarlig Legg i kalender